Onze vacatures

Kom bij ons werken en groei met ons mee

Open sollicitaties

Wij behandelen momenteel geen open sollicitaties. Zie je nu geen vacature die bij je past, maar heb je wél interesse in een baan bij onze gemeente? Blijf onze site en social media dan in de gaten houden. En ga voor meer vacatures bij de overheid naar werkeninnoordhollandnoord.nl.

Nieuwsgierig én nog vragen? 

Onder elke vacature vind je de contactgegevens van een collega die jouw vragen over de functie kan beantwoorden. 

Wil je meer weten over werken bij de gemeente Dijk en Waard? Of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Stuur dan een mail naar een van onze HR medewerkers.

Neem contact met ons op

Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over een vacature? Solliciteer dan direct. Vul het formulier onderaan de vacature in en upload eventueel je CV. 

Onze reactie

Je ontvangt altijd een reactie op je sollicitatie. Wanneer wij enthousiast zijn over jouw sollicitatie, nodigen we je uit voor een gesprek.

Op gesprek

Om elkaar beter te leren kennen spreek je met de leidinggevende en een HR adviseur. Het gesprek vindt plaats bij ons op kantoor. Voor sommige functies vragen we je ook een assessment te doen. 

Het aanbod

Wil jij met ons verder en wij met jou? Dan volgt een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Hierin bespreken we zaken zoals je salaris, werktijd, reiskosten en meer. 

Uitdagend werk én zichtbaar resultaat

Lees onze verhalen