"Ik voel mij gezien en gehoord"

Vijf jaar geleden kwam Jeroen Stam de gelederen bij de gemeente versterken. Als senior werkvoorbereider is hij betrokken bij de ontwikkeling van onder andere nieuwbouw- en herinrichtingprojecten. Mooi en dankbaar werk, vindt hij. “Als een project is afgerond en ook geworden zoals vooraf bedacht, dát is een moment waar ik veel voldoening uit haal. Samen met het projectteam en samenwerkingspartners heb je iets moois voor de inwoners kunnen neerzetten.”

Jeroen is één van de ruim 100 jonge ambtenaren die de gemeente rijk is. Zij zijn vertegenwoordigd in de groep JONG. Regelmatig komen zij samen om ervaringen te delen, tips uit te wisselen en te netwerken. Met elkaar en met andere jonge ambtenaren van buurtgemeenten. “Binnen de organisatie merk je dat de input van de jongere collega’s erg wordt gewaardeerd. Omdat wij met een andere blik naar (toekomstige) ontwikkelingen kijken, wordt er regelmatig om advies gevraagd.”

Het werken bij gemeente Dijk en Waard bevalt Jeroen goed. “Ik woon in deze regio en beschik over veel gebiedskennis. Bovendien is het fijn om op de fiets naar het werk te gaan. Verder zijn de ontwikkelingsmogelijkheden goed. Zo is het de intentie dat ik dit jaar doorgroei naar de functie van projectleider. Er worden binnen de organisatie heldere afspraken gemaakt en er wordt een toekomstperspectief geboden. Hierdoor voel ik mij echt gezien en gehoord.”

Ook uitdagend werk én zichtbaar resultaat?

Bekijk onze vacatures