Afdeling I&A

Innovatie en digitale ontwikkeling mogelijk maken

Afwisselend, ontwikkeling en plezier!

De afdeling I&A werkt aan de ICT dienstverlening en digitale ontwikkeling van de gemeente. We zijn met veel passie en plezier continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren en de organisatie te helpen stappen te zetten in de digitale ontwikkeling. Dat doen we voor de organisatie, onze collega’s, maar ook voor de inwoners en bedrijven van de gemeente.

De afwisseling op de afdeling is dan ook groot. 

  • Zo helpen we onder meer onze collega’s met IT problemen op de servicedesk.
  • Beheren wij de ICT infrastructuur en applicaties
  • Adviseren wij e organisatie over ICT oplossingen
  • Voeren wij IT projecten uit
  • Zorgen wij ervoor dat we informatie digitaal duurzaam opslaan.

Dat maakt het werken op de afdeling boeiend en uitdagend.

Iedereen merkt dat de maatschappij zich digitaal ontwikkelt. Daarom hebben we een visie opgesteld die richting geeft aan de manier waarop wij ons als organisatie willen ontwikkelen. En dat heeft natuurlijk zijn uitwerking op de afdeling I&A, die volop in ontwikkeling is en groeit.

Zo gaan we onder andere een nieuwe digitale werkplek uitrollen, onze automatisering uitbesteden en steeds meer aandacht geven aan de digitale ontwikkeling van de vakafdelingen binnen de organisatie.

Er zijn door deze ontwikkelingen veel interessante nieuwe vacatures ontstaan en werken gericht aan de ontwikkeling van onze afdeling naar een regie organisatie. In elke functie binnen de afdeling I&A draag je bij aan de doelen die we willen bereiken en kun je ervoor zorgen dat we continu stappen vooruitzetten!

Wil je weten hoe de collega’s het werken bij I&A ervaren?
Lees dan het verhaal van Husman en Hanneke over de afdeling!